Hoppa till navigeringen

Sedan länge är vi inriktade på att renovera fastigheters yttre. Vi gör det med eftertanke och gamla, beprövade metoder. Arbetet utförs på ett för fastigheterna tidsenligt sätt så att de får behålla eller återfå sin ursprungliga styrka och skönhet oavsett om det gäller 1900-talsbyggnader eller sådana som är betydligt äldre.

Vår mångåriga erfarenhet och kunskap, kopplat till vår strävan att alltid leverera det bästa arbetet, har gjort att allt fler fastighetsägare och förvaltare med ett kulturhistoriskt fastighetsbestånd väljer att anlita oss som entreprenörer. Vi utför dock alla typer fasadrenoveringar och putsarbeten.

Vi har sedan starten 1964 har vi restaurerat hundratals fastigheter i Stockholm med omnejd. Bland våra uppdragsgivare kan nämnas bl a Statens Fastighetsverk, AB Stadsholmen, Vasakronan, Skärgårdsstiftelsen, Stiftelsen Isak Hirsch minne, Skanska, Q-gruppen, JM och många fler. Även många kyrkliga församlingar bl a Maria Magdalena, Sorunda, Matteus och Gustav Vasa, kommuner och privata fastighetsägare samt ett stort antal bostadsrättsföreningar.

Behörighet

Vi är ett 25-tal medarbetare, varav 20 är erfarna murare, alla med yrkesbevis och ett stort yrkeskunnande. Vi har givetvis så väl både Muring klass 1 som Putsning klass 1. Dessutom har vi ett väl inarbetat kontaktnät av hantverkare och specialister. Detta tillsammans gör att vi även kan åta oss mycket komplexa och krävande utvändiga renoveringsarbeten.

Vi utbildade och har intyg för BAS-P och BAS-U:

Policy

I alla våra uppdrag arbetar vi med högt ställda krav på kvalitet och leveranstrygghet för våra kunder. Här kan du läsa mer om de policys vi på Puts & Plattsättnings AB följer:

Branschorganisationer

Yrkesstolthet, kvalitetsmedvetande och ett brinnande engagemang för gamla byggnader gör att vi är medlemmar i följande branschorganisationer: Där vi sedan länge är och har varit engagerade i både styrelser och kommiteér.

  • Sveriges Byggindustrier (byggföretagens bransch- och arbetsgivareförbund)
  • Stockholms Byggmästarförening (Stockholmsområdets branschorganisation för bygg- och anläggningsföretag)
  • FIBOR (auktoriserande branschorganisation för konsult- och entreprenadföretag verksamma inom byggnadsvård)
  • Svenska byggnadsvårdsföreningen (arbetar med byggnadsvårds- och kulturmiljöfrågor)
  • SPEF (den rikstäckande branschorganisationen för murat och putsat byggande i Sverige).

© 2002-2019 Puts & Plattsättnings AB. Konstruktion och underhåll av Profundis.
Profundis