Hoppa till navigeringen

Från och med den 1 januari 2016 är Per Hallgren ensam ägare och VD i Puts & Plattsättnings AB. Anders Drakes som säljer sin ägarandel till Per, kommer att som konsult fortsatt att vara rådgivare till företaget och även att vara behjälplig med att slutföra vissa projekt.

Parallellt med renoveringen av slottets fasader skall Stockholms operan få en uppfräschning. Vi skall under 2014 0ch 2015 göra etapp 1 och 2

Vi tycker att det är viktigt att ligga i framkamt och utbilda vår personal på det senaste inom vårt gebit. Därför har samtliga anställda genomgått utbildningen Certifierad Spef entreprenör detta för att säkerställa en hög kvalité i alla projekt.

Inom byggbranschen handlar mycket idag om att öka lönsamheten i produktionen, någon som inte alltid medför att kvaliteten på vare sig material eller utförande blir högre. Men det finns fortfarande företag som värderar yrkesstolthet och kunskap lika högt som ekonomiska vinster. Möt Anders Drakes delägare i välrenommerade Puts och Plattsättning AB.

Fredagen den 15:e februari samlades Puts- och Plattsättnings anställda till en trevlig helkväll som inleddes på restaurang Wasahof och avslutades på Oscarsteatern med uppträdande av Lorry-gänget.
För att se bilder från restaurangbesöket klicka på läs mer.

Senare nyheter


© 2002-2024 Puts & Plattsättnings AB. Konstruktion och underhåll av Profundis.
Profundis